Word life coach. Coach en ontwikkel jezelf en anderen

Alles wat je nodig hebt om jezelf en om anderen te ontwikkelen, in één certificatie-programma

Je kunt uitsluitend geven wat je hebt. Zowel aan jezelf als aan anderen.

Over het programma

In deze intense en zeer complete opleiding geeft Inge Rock je haar inzichten, technieken, methoden en training, opdat jij er niet alleen jezelf, maar ook anderen mee kunt helpen. Het certificaat geeft je de toestemming om de kennis en technieken door te geven en om er anderen mee te kunnen helpen, zoals je medewerkers, je klanten, je kinderen, je team enz.

In dit certificatie-programma leer je:

 • Mindset en denkmethoden
 • Alle noodzakelijke coaching principes
 • De Inge Rock Coaching methode
 • Een eigen praktijk bouwen en/of mensen coachen
 • Hoe je een online coaching business bouwt

Het betreft een combinatie van online trainingsmodules, live support webinars, live online coaching praktijk en – trainingsdagen. Je ontvangt je certificaat na de coaching praktijkdagen.

Voor wie is dit certificatie-programma?

 • Iedere persoon die zichzelf wilt ontwikkelen en zichzelf wilt leren coachen, dankzij mindset- en coachingmethoden en -technieken
 • Ouders, leerkrachten en opvoeders die het potentieel van kinderen en jeugd willen ontwikkelen
 • HR medewerkers en sociaal geëngageerde beroepen die hun medewerkers en klanten beter willen begrijpen en begeleiden
 • Alle leidinggevenden die hun organisatie en hun teams willen ontwikkelen
 • Coaches en aspirant coaches die een krak willen worden in hun vak en die een (bestaande) business willen uitbouwen
 • Ondernemers en sales personen die een positieve invloed willen ontwikkelen 

1. De Inge Rock Mindset Methode

Alles staat of valt met mindset. Een positieve, veerkrachtige en constructieve mindset is wat iedereen nodig heeft. 

Wil je zelf sterker in het leven staan, wil je je levenskwaliteit verbeteren, inclusief dat van de mensen rondom je, dan begint dat bij mindset.

De Inge Rock Mindset Methode is eenvoudig, to the point, toepasbaar en concreet, zodat iedereen het kan leren. Inge slaagt erin om ingewikkelde processen van het denken en van het brein te vertalen naar een zeer begrijpelijke en concreet toepasbare methode. Geen geitenwollensokken toestanden maar handvaten en tools. 

2. De Inge Rock Coaching Methode

Coaching is een woord dat te vaak verkeerd begrepen wordt, vanuit een oude overtuiging en ervaring.

Ouders, partners, leerkrachten, medewerkers, ondernemers en leidinggevenden zijn coaches. Met andere woorden, iedereen die invloed heeft op andere mensen, is een coach. Het zit hem in de positieve invloed, in de impact, in de verbinding en in het ontwikkelen van mensen hun potentieel. De oude directieve methodes hebben afgedaan. 

Wie wilt groeien als mens, samen met andere mensen, zal moeten investeren in coaching en leiderschap. 

Programma inhoud

START VANDAAG

Hoe gaat dit praktisch?

We begeleiden jou op verschillende manieren

 1. De online training is 24/7 beschikbaar. Dankzij de teachings op het studentenplatform kan je doelgericht de opleiding doorlopen, afhankelijk van het segment waar jij het meeste belang wilt aan hechten. Alle teaching inhoud is continue beschikbaar en je kan de inhoud zo vaak bekijken als je wilt.
 2. De online live praktijkklas. Nadat je de mindset en coaching principes online hebt gevolgd, stap je in een praktijkklas van maximum 10 studenten. Gedurende 6 maanden ga je met je klas de Inge Rock Coaching Methode stap voor stap ontwikkelen en oefenen.
 3. De support webinars. We ondersteunen je via twee live webinars per maand.
 4. De coaching retreat. We verwachten jou op de drie dagen online live coaching retreat, met nieuwe teachings, massa’s praktijk en tonnen energie. Je bent steeds opnieuw welkom op de coaching retreat.
 5. De coaching praktijkdagen. Coaching leer je uitsluitend door te DOEN. Vandaar dat je vier keer per jaar deelneemt aan de online, live coaching practice days.
 6. De Club nights. Twee keer per kaar komen alle studenten samen tijdens een Club night, waar we in een ongedwongen sfeer leren, ervaren en een feestje bouwen.
DOWNLOAD HIER ONZE ALGEMENE BROCHURE

Alles wat je nodig hebt in één programma

Het Inge Rock certificatie-programma biedt je alles wat je nodig hebt om te slagen.

Wil je je eigen mindset versterken alsook die van je kinderen, je medewerkers, je teamleden? You got it!

Wil je jezelf leen coachen zodat je nooit meer vastloopt in het leven? You got it!

Wil je je anderen leren coachen? You got it!

Wil je een eigen praktijk starten of verder uitbouwen? You got it!

Wil je het komende jaar doorgroeien en je doelen behalen? You got it!

Wanneer en hoe kan je starten?

In principe kan je meteen starten. Er is geen bepaalde instapdatum. Je start wanneer je er klaar voor bent.

Via een intake gesprek met een programma-coördinator zorgen we ervoor dat we jou op de best mogelijke manier van start kunnen laten gaan.

Heb je vragen over het programma, aarzel niet om ons te contacteren via support@ingerock.com. We willen immers dat je je goed voelt bij deze beslissing.

“Vijf jaar geleden is het mij niet gelukt om mijn coaching praktijk uit te bouwen. Gelukkig leerde ik in april 2019  de Inge Rock Academy kennen. Na een intake gesprek heb ik mij ingeschreven en heb hier nog geen minuut spijt van. Inge weet als geen ander informatie over te brengen in begrijpelijke taal. Dit doet ze dmv video’s webinars en live trainingen. Ze heeft alle know how in huis om een echte mind expert van mij te maken. Hierdoor bouwen we  stap voor stap in volle vertrouwen mijn coaching praktijk verder uit. Ik zit beter in mijn vel, weet mijn omgeving te inspireren waardoor mijn omzet als zelfstandig ondernemer een boost heeft gekregen. Inge ik ben je enorm dankbaar!”
– Patrick Hanegraef, ondernemer-coach
“Het certificatie-programma heeft mij een nieuwe, andere en verfrissende kijk gegeven op mijzelf en de wereld om ons heen.  
Je komt jezelf meermaals tegen en dat is niet altijd even gemakkelijk om onder ogen te zien, maar wat een verrijking!
Ik sta nu dag na dag, stap voor stap steeds meer in mijn kracht en maak zo de wereld een beetje mooier, blijer, simpeler, aantrekkelijker,…. met mijn aanwezigheid.”
– Els De Bie, life coach

“Inge, thank you for your incredible leadership. It is my pleasure and privilege to participate in this program. You show us all how to handle difficult situations and maintain integrity, all the while putting others first and creating change for us all.”

– Sandra Kay, Psychologist and coach.

Boek nu je afspraak

Zet vandaag je eerste stappen als coach.

Neem contact op met ons support team. Op die manier kunnen we samen bekijken wat voor jou persoonlijk de beste oplossingen zijn qua timing en betalingsmogelijkheden. Vragen kost niets en verkrijgen is de kunst.