Mindset – Coaching – Leiderschap

Alles wat je nodig hebt om jezelf, om anderen en om je business te ontwikkelen, in één certificatie programma

Onze specialiteit is professionals equiperen zodat zij op hun beurt, hun mensen en hun organisatie kunnen laten groeien.

Wat is dit programma?

In deze intense en zeer complete opleiding geeft Inge Rock je haar inzichten, technieken, methoden en training, opdat jij er niet alleen jezelf, maar ook anderen mee kunt helpen. Het certificaat geeft je de toestemming om de kennis en technieken door te geven en om er anderen mee te kunnen helpen, zoals je medewerkers, je klanten, je kinderen, je team enz.

In dit certificatie programma leer je:

 • Mindset, denkmethoden en attitude
 • Coaching en leiderschap

Het betreft een combinatie van online trainingsmodules, live support webinars en live trainingsdagen. Na het afleggen van een online examen behaal je je certificaat.

Voor wie is dit certificatie programma?

 • Iedere persoon die zichzelf wilt ontwikkelen en zijn resultaten wilt verbeteren, dankzij mindset, coaching en leiderschap
 • Ouders, leerkrachten en opvoeders die het potentieel van kinderen en jeugd willen ontwikkelen
 • HR medewerkers en sociaal geëngageerde beroepen die hun medewerkers en klanten beter willen begrijpen en begeleiden
 • Alle leidinggevenden die hun organisatie en hun teams willen ontwikkelen
 • Coaches en aspirant coaches die een krak willen worden in hun vak en die een (bestaande) business willen uitbouwen
 • Ondernemers en sales personen die een positieve invloed willen ontwikkelen 
Download brochure

1. De Inge Rock Mindset Methode

Alles staat of valt met mindset. Een positieve, veerkrachtige en constructieve mindset is wat iedereen nodig heeft. 

Wil je zelf sterker in het leven staan, wil je je levenskwaliteit verbeteren, inclusief dat van de mensen rondom je, dan begint dat bij mindset.

De Inge Rock Mindset Methode is eenvoudig, to the point, toepasbaar en concreet, zodat iedereen het kan leren. Inge slaagt erin om ingewikkelde processen van het denken en van het brein te vertalen naar een zeer begrijpelijke en concreet toepasbare methode. Geen geitenwollensokken toestanden maar hands on handvaten en tools. 

Dankzij de Inge Rock Mindset Methode word je geëquipeerd om je eigen denken en attitude te ontwikkelen. Maar je wordt eveneens geëquipeerd om anderen te inspireren, te helpen, te begeleiden naar een betere levenskwaliteit. Je leert het denken en de werking van het brein kennen en begrijpen. De impact die je hiermee hebt, op je eigen denken en op het denken van je kinderen, je partner, je team en je medewerkers is echt levensveranderend.

2. De Inge Rock Coaching & Leadership Methode

Coaching en leiderschap zijn woorden die te vaak verkeerd begrepen worden, vanuit een oude overtuiging en ervaring. We kunnen begrippen als coaching en leiderschap van elkaar los maken of wegdenken uit onze wereld.

Ouders, partners, leerkrachten, medewerkers, ondernemers en leidinggevenden zijn coaches en leiders. Met andere woorden, iedereen die invloed heeft op andere mensen, is een coach en een leider. Het zit hem in de positieve invloed, in de impact, in de verbinding en in het ontwikkelen van mensen hun potentieel. De oude directieve methodes hebben afgedaan. 

Wie wilt groeien als mens, samen met andere mensen, zal moeten investeren in coaching en leiderschap. 

Inge Rock bracht hedendaagse kennis en inzichten en praktisch toepasbare methodes samen tot een nieuw geheel. Haar ervaring als coach en leider heeft Inge samengebracht in deze uiterst concrete en toepasbare methode. 

Dit is geen klassieke coaching opleiding. Met deze methode leer je uiteraard coachen, maar je leert ook teams leiden, je leert mensen verbinden opdat ze betere resultaten neerzetten en je leert een hedendaags transformerend leider te zijn. 

Programma inhoud

Hoe gaat dit praktisch?

We begeleiden jou via verschillende systemen.

 1. De online training is 24/7 beschikbaar. Dankzij de teachings op het studentenplatform kan je doelgericht de opleiding doorlopen, afhankelijk van het segment waar jij het meeste belang wilt aan hechten. Alle teaching inhoud is continue beschikbaar en je kan de inhoud zo vaak bekijken als je wilt. Het grote voordeel zit ‘m in de continue kennisoverdracht met oefeningen, zodat je dit op je eigen tempo kunt volgen, waar ook ter wereld, wanneer jij daar zin in hebt.
 2. De support webinars. We ondersteunen je via vier to vijf  live webinars per week. Deze webinars hebben hun eigen topics. Zo zijn er gespecialiseerde teaching en support webinars voor: mindset, coaching & leiderschap.
 3. De live trainingsdagen. We verwachten jou op de drie live trainingsdagen. Deze live dagen zijn belangrijk om de vaardigheden te oefenen en om de kennis om te kunnen zetten in de praktijk.

De volgende live dagen vinden plaats op 11, 12 en 13 oktober te Brussel, België. Je wordt op de drie dagen verwacht en ze maken een wezenlijk onderdeel van je certificatie.

Na de live dagen kan je eveneens online je examen afleggen en indien je slaagt word je gecertificeerd. Slaag je niet, dan volgt er een herkansing.

Alles wat je nodig hebt in één programma

Het Inge Rock certificatie programma biedt je alles wat je nodig hebt om te slagen.

Wil je je eigen mindset versterken alsook die van je kinderen, je medewerkers, je teamleden? You got it!

Wil je je coaching – en leiderschapsvaardigheden trainen om je invloed op een positieve manier te vergroten? You got it!

Wil je je attitude en je resultaten als leider en ondernemer verbeteren? You got it!

Wil je je business starten of verder uitbouwen? You got it!

Wil je jezelf en je business op de kaart zetten en met gemak klanten aantrekken? You got it!

Wil je het komende jaar doorgroeien en je doelen behalen? You got it!

Wanneer en hoe kan je starten?

In principe kan je meteen starten. Er is geen bepaalde instapdatum. Je start wanneer je er klaar voor bent.

Via een intake gesprek met een programma-coördinator zorgen we ervoor dat we jou op de best mogelijke manier van start kunnen laten gaan. Je kiest ook zelf wanneer je de live trainingsdagen wilt komen volgen.

Heb je vragen over het programma, aarzel niet om ons te contacteren via support@ingerock.be. We willen immers dat je je goed voelt bij deze beslissing.

Internationaal succes

De Inge Rock Academy heeft reeds meer dan duizend mensen gecertificeerd in België, Engeland, USA, Frankrijk, Kroatië, Macedonië, Nederland en Servië. Vanaf 1 januari 2019 gooit de Inge Rock Academy haar poorten open naar de rest van de wereld.

We kunnen samen onze positieve invloed in de wereld uitbreiden. Dankzij het Inge Rock certificatie programma heb jij die invloed in je eigen land, stad, bedrijf, praktijk, organisatie of gezin.

Volg je de lessen liever in het engels? Maak dan een afspraak met ons.

Boek nu je afspraak

Dit programma is voor mij een hele eye opener geweest. Alles wordt heel professioneel gegeven. Dankzij de oefeningen in kleine groepjes wordt de training heel persoonlijk en geniet je confidentialiteit. Het was eveneens een plezier om zoveel positieve mensen te leren kennen. – E. Tournois uit Komen, België , ondernemer.

Inge’s trainingen zijn telkens opnieuw een openbaring … heel inspirerend, praktijkgericht en soms best confronterend. Ze is een zeer gedreven, gepassioneerde mentor. De laatste driedaagse training die ik volgde bracht mij helderheid en antwoorden die voor mij een fundamentele doorbraak betekenden. – M. Dewerte uit Evergem, België, ondernemer.

Ik ben iets meer dan een jaar geleden gestart met de opleiding. En eerlijk gezegd, ik heb er nog geen nanoseconde spijt van gehad. Het is de investering meer dan waard. Je krijgt enorm veel waarde voor je geld. Het studentenplatform, de live webinars, de live trainingsdagen en de mogelijkheid om te oefenen. De familiesfeer die er is ontstaan tussen de cursisten heeft ervoor gezorgd dat ik warme, liefdevolle en oprechte vriendinnen heb bijgekregen. Bij deze een oprechte dankjewel! – M. Rosato uit Mechelen, België, life coach.

Inge, thank you for your incredible leadership. It is my pleasure and privilege to participate in this program. You show us all how to handle difficult situations and maintain integrity, all the while putting others first and creating change for us all. – S.K. Reynolds, North Carolina, USA, Psychologist and coach.

De prijs van het certificatie programma bedraagt €4000,00 incl. 21% BTW (€ 3305,79 excl. BTW)

Boek nu je afspraak

De eerstvolgende volgende live trainingen vinden plaats op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 oktober te Brussel

Zet vandaag je eerste stappen als coach.

Neem contact op met ons support team. Op die manier kunnen we samen bekijken wat voor jou persoonlijk de beste oplossingen zijn qua timing en betalingsmogelijkheden. Vragen kost niets en verkrijgen is de kunst.