Het Inge Rock Certificatieprogramma

Coach en ontwikkel jezelf en anderen

Alles wat je nodig hebt om jezelf en om anderen te ontwikkelen, in één certificatieprogramma

Je kunt uitsluitend geven wat je hebt. Zowel aan jezelf als aan anderen.

Wat is dit programma?

In deze intense en zeer complete opleiding geeft Inge Rock je haar inzichten, technieken, methoden en training, opdat jij er niet alleen jezelf, maar ook anderen mee kunt helpen. Het certificaat geeft je de toestemming om de kennis en technieken door te geven en om er anderen mee te kunnen helpen, zoals je medewerkers, je klanten, je kinderen, je team enz.

In dit certificatie programma leer je:

 • Mindset en denkmethoden
 • Alle noodzakelijke coaching principes
 • De Inge Rock Coaching methode
 • Een eigen praktijk bouwen en/of mensen coachen
 • Hoe je een online coaching business bouwt

Het betreft een combinatie van online trainingsmodules, live support webinars, live online coaching praktijk en live trainingsdagen. Je ontvangt je certificaat op de driedaagse coaching retreat.

Voor wie is dit certificatieprogramma?

 • Iedere persoon die zichzelf wilt ontwikkelen en zichzelf wilt leren coachen, dankzij mindset- en coachingmethoden en -technieken
 • Ouders, leerkrachten en opvoeders die het potentieel van kinderen en jeugd willen ontwikkelen
 • HR medewerkers en sociaal geëngageerde beroepen die hun medewerkers en klanten beter willen begrijpen en begeleiden
 • Alle leidinggevenden die hun organisatie en hun teams willen ontwikkelen
 • Coaches en aspirant coaches die een krak willen worden in hun vak en die een (bestaande) business willen uitbouwen
 • Ondernemers en sales personen die een positieve invloed willen ontwikkelen 

1. De Inge Rock Mindset Methode

Alles staat of valt met mindset. Een positieve, veerkrachtige en constructieve mindset is wat iedereen nodig heeft. 

Wil je zelf sterker in het leven staan, wil je je levenskwaliteit verbeteren, inclusief dat van de mensen rondom je, dan begint dat bij mindset.

De Inge Rock Mindset Methode is eenvoudig, to the point, toepasbaar en concreet, zodat iedereen het kan leren. Inge slaagt erin om ingewikkelde processen van het denken en van het brein te vertalen naar een zeer begrijpelijke en concreet toepasbare methode. Geen geitenwollensokken toestanden maar handvaten en tools. 

Dankzij de Inge Rock Mindset Methode word je geëquipeerd om je eigen denken en attitude te ontwikkelen. Maar je wordt eveneens geëquipeerd om anderen te inspireren, te helpen, te begeleiden naar een betere levenskwaliteit. Je leert het denken en de werking van het brein kennen en begrijpen. De impact die je hiermee hebt, op je eigen denken en op het denken van je kinderen, je partner, je team en je medewerkers is echt levensveranderend.

2. De Inge Rock Coaching Methode

Coaching is een woord dat te vaak verkeerd begrepen wordt, vanuit een oude overtuiging en ervaring.

Ouders, partners, leerkrachten, medewerkers, ondernemers en leidinggevenden zijn coaches. Met andere woorden, iedereen die invloed heeft op andere mensen, is een coach. Het zit hem in de positieve invloed, in de impact, in de verbinding en in het ontwikkelen van mensen hun potentieel. De oude directieve methodes hebben afgedaan. 

Wie wilt groeien als mens, samen met andere mensen, zal moeten investeren in coaching en leiderschap. 

Inge Rock bracht hedendaagse kennis en inzichten en praktisch toepasbare methodes samen tot een nieuw geheel. Haar ervaring als coach en leider heeft Inge samengebracht in deze uiterst concrete en toepasbare methode. 

Dit is geen klassieke coaching opleiding. Met deze methode leer je stap voor stap jezelf en anderen coachen. De Inge Rock Coaching methode  bestaat nergens anders ter wereld, is uiterst concreet, doelgericht en resultaatgericht. Inge ontwikkelde hiervoor haar eigen tools. De studenten leren hier stap voor stap mee werken in de praktijk.

Programma inhoud

START VANDAAG

Hoe gaat dit praktisch?

We begeleiden jou via verschillende systemen.

 1. De online training is 24/7 beschikbaar. Dankzij de teachings op het studentenplatform kan je doelgericht de opleiding doorlopen, afhankelijk van het segment waar jij het meeste belang wilt aan hechten. Alle teaching inhoud is continue beschikbaar en je kan de inhoud zo vaak bekijken als je wilt. Het grote voordeel zit ‘m in de continue kennisoverdracht met oefeningen, zodat je dit op je eigen tempo kunt volgen, waar ook ter wereld, wanneer jij daar zin in hebt.
 2. De online live praktijkklas. Nadat je de mindset en coaching principelessen online hebt gevolgd, stap je in een praktijkklas van maximum 10 studenten. Gedurende 6 maanden ga je met je klas de Inge Rock Coaching Methode stap voor stap ontwikkelen en oefenen. Dit met de begeleiding van een zeer ervaren coaching mentor.
 3. De support webinars. We ondersteunen je via twee live webinars per maand. Inge geeft teaching webinars en je coaching mentor geeft coaching support calls. Zo blijven we met elkaar verbonden en worden al je vragen beantwoord.
 4. De coaching retreat. We verwachten jou op de drie dagen coaching retreat. Deze live dagen zijn een hoogtepunt in jouw opleiding, met nieuwe teachings, massa’s praktijk en tonnen energie. Hier ontvang je je certificaat. Je bent steeds opnieuw welkom op de coaching retreat.
 5. De Club nights. Twee keer per kaar komen alle studenten samen tijdens een Club night, waar we in een ongedwongen sfeer leren, ervaren en een feestje bouwen.

De volgende live dagen vinden plaats in het najaar van 2020. Je wordt op de drie dagen verwacht en ze maken een wezenlijk onderdeel van je certificatie.

DOWNLOAD HIER ONZE ALGEMENE BROCHURE

Alles wat je nodig hebt in één programma

Het Inge Rock certificatie programma biedt je alles wat je nodig hebt om te slagen.

Wil je je eigen mindset versterken alsook die van je kinderen, je medewerkers, je teamleden? You got it!

Wil je jezelf leen coachen zodat je nooit meer vastloopt in het leven? You got it!

Wil je je anderen leren coachen? You got it!

Wil je een eigen praktijk starten of verder uitbouwen? You got it!

Wil je het komende jaar doorgroeien en je doelen behalen? You got it!

Wanneer en hoe kan je starten?

In principe kan je meteen starten. Er is geen bepaalde instapdatum. Je start wanneer je er klaar voor bent.

Via een intake gesprek met een programma-coördinator zorgen we ervoor dat we jou op de best mogelijke manier van start kunnen laten gaan.

Heb je vragen over het programma, aarzel niet om ons te contacteren via support@ingerock.com. We willen immers dat je je goed voelt bij deze beslissing.

Internationaal succes

De Inge Rock Academy heeft reeds meer dan duizend mensen gecertificeerd in België, Engeland, USA, Frankrijk, Kroatië, Macedonië, Nederland en Servië.

We kunnen samen onze positieve invloed in de wereld uitbreiden. Dankzij het Inge Rock certificatie programma heb jij die invloed in je eigen leven, land, stad, bedrijf, praktijk, organisatie of gezin.

Volg je de lessen liever in het engels? Maak dan een afspraak met ons.

Boek nu je afspraak

“Dit programma is voor mij een hele eye opener geweest. Alles wordt heel professioneel gegeven. Dankzij de oefeningen in kleine groepjes wordt de training heel persoonlijk en geniet je confidentialiteit. Het was eveneens een plezier om zoveel positieve mensen te leren kennen.”

– E. Tournois uit Komen, België , ondernemer.

“Inge’s trainingen zijn telkens opnieuw een openbaring … heel inspirerend, praktijkgericht en soms best confronterend. Ze is een zeer gedreven, gepassioneerde mentor. De laatste driedaagse training die ik volgde bracht mij helderheid en antwoorden die voor mij een fundamentele doorbraak betekenden.”

– M. Dewerte uit Evergem, België, ondernemer.

“Ik ben iets meer dan een jaar geleden gestart met de opleiding. En eerlijk gezegd, ik heb er nog geen nanoseconde spijt van gehad. Het is de investering meer dan waard. Je krijgt enorm veel waarde voor je geld. Het studentenplatform, de live webinars, de live trainingsdagen en de mogelijkheid om te oefenen. De familiesfeer die er is ontstaan tussen de cursisten heeft ervoor gezorgd dat ik warme, liefdevolle en oprechte vriendinnen heb bijgekregen. Bij deze een oprechte dankjewel!” 

– M. Rosato uit Mechelen, België, life coach.

“Inge, thank you for your incredible leadership. It is my pleasure and privilege to participate in this program. You show us all how to handle difficult situations and maintain integrity, all the while putting others first and creating change for us all.”

– S.K. Reynolds, North Carolina, USA, Psychologist and coach.

Boek nu je afspraak

De eerstvolgende volgende live trainingen vinden plaats in het najaar van 2020. Exacte data volgen nog.

Zet vandaag je eerste stappen als coach.

Neem contact op met ons support team. Op die manier kunnen we samen bekijken wat voor jou persoonlijk de beste oplossingen zijn qua timing en betalingsmogelijkheden. Vragen kost niets en verkrijgen is de kunst.