Een professionele coach onderscheidt zich van de massa huis-, tuin- en keukencoaches.
De world class coach is een coach die weet dat hij de allerbeste resultaten met zijn klanten kan neerzetten.
De reden waarom deze coach dat weet, is omdat hij een aantal hoekstenen in zijn coaching business heeft.
De 4 hoekstenen die elke succesvolle coach nodig heeft is:

Een doorgedreven kennis van de menselijke geest
Een eigen niche en specialiteit met bijhorend business model
Coaching ervaring
Eigen transformatieprogramma’s

Het mastery programma is specifiek hiervoor ontwikkeld.
Dit programma slaat de brug tussen je kennis en je resultaten. Het brengt je van de plaats waar je bent naar de plaats waar je wilt zijn: een gelukkige coach met een succesvolle business en gelukkige klanten.

Module 1: Kristalheldere visie en bepalen van je niche

– Wie zich vandaag als coach niet onderscheidt van de massa, zal het niet maken op lange termijn. Je hebt een kristalheldere visie nodig voor je business. Je hebt een bepaalde niche of richting nodig. Samen gaan we bepalen wat je niche is. Deze training vormt de basis van je succes als coach. Je business moet het verlengstuk worden van wie je bent.

Module 2: Doelen stellen en doelen bereiken

– Vandaag zijn er zoveel business mogelijkheden om je als coach, consultant of adviseur in de wereld te zetten. We bekijken samen de verschillende vormen en mogelijkheden. Je ontwikkelt je eigen business model op zo’n manier dat je niet alleen de meeste waarde aan je klant kunt geven, maar je ook vrij kunt voelen in je eigen business.

Module 3: Een sterk business model

– Vandaag zijn er zoveel business mogelijkheden om je als coach, consultant of adviseur in de wereld te zetten. We bekijken samen de verschillende vormen en mogelijkheden. Je ontwikkelt je eigen business model op zo’n manier dat je niet alleen de meeste waarde aan je klant kunt geven, maar je ook vrij kunt voelen in je eigen business.

Module 4: Je perfecte klant

– Hij bestaat: de perfecte klant. Je wilt niet met iedereen werken. Je wilt werken met die klant die je energie geeft. We leren je bepalen wie je perfecte klant is en wat er nodig is om deze klant aan te trekken.

Module 5: Ontwerp je transformatieprogramma’s

– Om werkelijk blijvend resultaat te kunnen bereiken met je klant, heb je transformatieprogramma’s nodig. Een programma dat beantwoordt aan de niche waarin je wilt werken. Een programma dat jouw perfecte klant helpt om het maximum resultaat te bereiken. In je opleiding heb je reeds heel wat tools gekregen om transformatieprogramma’s te gaan bouwen. Nu is het moment gekomen om jouw magic box te creëren.

Module 6: Master Mind principes en sales

– Je business staat of valt bij de aantrek van nieuw cliënteel. Je klant moet je leren kennen, moet je graag hebben en moet je willen vertrouwen. Dankzij de master mind principes haal je niet alleen de drempel weg voor je potentiële klanten, maar kunnen ze ook “proeven” van hetgeen je te bieden hebt.

Module 7: Workshops bouwen

– Kies de juiste werkvorm en de juiste workshopvorm. Alles staat en valt met de transformatietools die je gebruikt waarmee je je klanten uit de ervaring kan doen leren. Inge vertelt je wat je nodig hebt voor de opbouw en het slagen van je workshops.

Module 8: Workshops opzetten en leiden

– Wie kan coachen, kan eveneens groepen coachen. Toch zijn er een aantal bepalingen en situaties die anders zijn bij groepen. In een groepsworkshop zal jij meer de leiding moeten nemen dan in een één op één coaching. Een geslaagde groepsworkshop is eveneens een super teambuilding.

Module 9: Een seminar of event organiseren

– Wie graag voor publiek wilt leren spreken, zal rekening moeten houden met een aantal fundamentele principes. Bovendien komt er bij de organisatie van een event heel wat praktische voorbereiding aan te pas. Toch is een event een mooie tool om je business te laten groeien. Ben je klaar om de comfortzone echt te verlaten?

Module 10: Bouw je zaak uit op de juiste manier

– Je bent een coach, een leider, maar ook een ondernemer. Essentiële en fundamentele principes in de zakelijke, structurele en administratieve mallemolen van een onderneming vormen het fundament van gezond en constructief ondernemen. Deze training is bedoeld voor iedereen die reeds een zaak heeft en ze wilt uitbouwen naar het volgende level.

The Coaching Summit

Je favoriete teachers heten je van harte welkom op de Coaching & Leadership Summit. Tijdens deze tweedaagse zullen Inge Rock en Zoran je onderdompelen in inzichten, kennis en toepassingen over mindset, coaching, ondernemerschap en leiderschap. Bovendien ga je tijdens deze tweedaagse je eigen transformatieprogramma voorstellen aan je collega-coaches. Je betaalt uitsluitend je mealplan, zijnde € 120,00 voor de 2 dagen. Indien je het wenst, kan je een kamer boeken in het hotel.

Ongoing world class support

We weten dat deze support calls noodzakelijk zijn tijdens je creatieve processen, bij het maken van je eigen business en -programma’s. Daarom bestaat deze support-hulplijn waar je terecht kunt met al je praktische vragen. Deze support calls houden je nauw verbonden met je mentors en je collega’s. Het is de noodzakelijke hulplijn die je door elke prestatiebocht helpt. Elke woensdagavond van 21.00u tot 22.00u met Inge Rock.

De prijs van deze opleiding is €3,950.00 incl. BTW

Indien je meer informatie wenst betreffende ons programma, betalingsmogelijkheden of eventuele kortingen, dan kan je best met een programma-coördinator spreken.