Programma-inhoud

  Module 1: Het domein van de life coach.
  Module 2: De werking van de menselijke geest.
  Module 3: De 6 mentale spieren voor meer denkkracht.
  Module 4.1 & 4.2: De wetten van creatie.
  Module 5.1, 5.2 & 5.3: De 7 levels van bewustzijn
  Module 6: Terror barrier
  Module 7: Principes en wetten van een world class business
  Module 8.1 & 8.2: Group Coaching & Coaching Partnership
  Module 9: De 5 levels van leiderschap
  Module 10: Transformatietools in de praktijk
  Module 11: Beslissingen nemen
  Module 12: Sociale media en marketing
  Module 13: Intake gesprekken
  Module 14: Emoties als gps
  Module 15: Doorbreek de vicieuze cirkel
  Module 16: Sales in LIVE momenten
  The live trainingsdagen 3 LIVE dagen
The live summit 3 x 2 LIVE dagen

Module 1: Het domein van de life coach.

– Je ontdekt het werkdomein van de life coach
Een coach is niet hetzelfde als een psycholoog en dat betekent eveneens dat het werkdomein van de coach heel verschillend is. Het werkdomein van de coach vertrekt vanuit een positieve intentie en leidt de cliënt naar plezier en succes toe.

– Je leert wat coaching wel is en wat coaching is
Hier omtrent bestaan de allergrootste misverstanden. Gezien coaching origineel uit de sport komt, denken vandaag nog steeds velen dat coaching betekent dat je de mensen gaat vertellen wat ze moeten doen. Niets is minder waar!

– Visie voor je toekomst
Coaching is niet alleen voor professionals. Iedereen heeft baat bij coaching omdat coaching een communicatietool is die mensen op de juiste manier verbindt. Je bent ondernemer, leider, papa, mama, directeur… dan wil je kunnen coachen. Uiteraard vormt het eveneens de basis voor iedereen die coaching wilt integreren in hun vak of business. Wie kan coachen heeft de leiding. We leren je te bepalen welke plaats coaching krijgt in je toekomst.

Module 2: De werking van de menselijke geest.

– Je wordt datgene wat je denkt
Wie wilt coachen moet de menselijke geest kunnen begrijpen. Als coach ga je leren onderscheiden welke gedachten uit welk deel van het brein komt. In deze module leer je de basisinzichten over het menselijk denken die je moet weten.

Op een heel concrete en down to earth manier leert Inge Rock je waarom mensen datgene worden waarin ze het meeste denken.
Je leert het verschil tussen je bewustzijn en je onderbewustzijn en hun vitale functies.

Module 3: De 6 mentale spieren voor meer denkkracht.

– De echte mentale power
Ons bewuste denken bevat 6 bijzondere denkfuncties. Op zich niets nieuws. Je zal ontdekken dat je die functies op zich wel kent. Toch weten we dat je hun toepassing onvoldoende kent.
In deze module leer je deze 6 functies niet alleen kennen, maar je leert ze ook gebruiken.

– Perceptie en verbeelding
Wie zijn perceptie kan gebruiken heeft eveneens de mogelijkheid om zijn emoties te beheersen en te sturen. Geen klein bier dus! Perceptie is de allereerste en belangrijkste spier die je nodig hebt om je leven van koers te kunnen veranderen.

– Intuïtie en geheugen
Je buikgevoel laat je nooit in de steek. Wist je dat intuïtie je raad geeft en waarschuwt alvorens je rationeel kunt nadenken? Daarom dat het belangrijk is om je eigen buikgevoel te leren volgen in plaats van je verstand.
Bovendien leren we je geheugen op een andere manier gebruiken. We kennen ons geheugen als toepassingen om ons dingen uit het verleden te herinneren. Toch gaan wij je leren om je geheugen voor de toekomst te herinneren. Wie dit kan weet dat hij ook de mogelijkheid heeft om zijn toekomst te veranderen.

– De wil en redeneren
Er is een groot verschil tussen willen en kunnen. Iedereen heeft de mogelijkheid om te veranderen, maar niet iedereen wilt veranderen. Je hebt je wil nodig om je te kunnen concentreren op hetgeen je wel wilt in plaats van hetgeen je niet wilt. Je wil geeft je focus en doorzettingsvermogen.
De laatste mentale spier is redeneren en ze met ook als laatste in dit rijtje gebruikt worden. Je redeneningsfactor zorgt ervoor dat je je plannen kunt omzetten in concrete actiestappen. De nodige actie zorgt immers voor het resultaat.

Module 4: De wetten van creatie.

De wet en niets dan de wet is hetgeen alles en iedereen bij elkaar houdt. Er zijn heel specifieke fysicawetten die ervoor zorgen dat we als mensen kunnen creëren wat we willen creëren. Wie deze wetten kent kan zijn gedachten omzetten in hun fysieke equivalent. Slechts weinigen kennen dit en nog minder mensen kunnen ze vertalen in hun eigen leven.
In deze training onderscheiden we de 10 belangrijkste wetten:

  De wet van polariteit   De wet van ritme
  De wet van geslacht   De wet van vibratie
  De wet van relativiteit   De wet van het toelaten
  De wet van incubatie   De wet van vacuüm
  De wet van oorzaak en gevolg   De wet van oneindige randmutatie van energie

Deze wetten vormen een belangrijk onderdeel van de transformatietools.
Wie inzicht heeft in de wetten zal veel gemakkelijker beslissingen kunnen nemen en vooruit kunnen komen. Een kapitaal inzicht voor jezelf en de personen die je gaat coachen.

Module 5: De 7 levels van bewustzijn

Educatie zorgt ervoor dat je bewustzijn groeit. Wie zelfleiderschap ontwikkelt en de wereld doorziet bezit de kracht om zichzelf en anderen te veranderen.
Deze training geeft je inzicht in je eigen level van bewustzijn en in het bewustzijn van anderen. Niet om andere mensen in ‘hokjes’ te stoppen, maar vooral om te kunnen doorzien waar ze vast zitten en waar ze naartoe kunnen groeien.
Wie de levels van bewustzijn kent en herkent, doorziet mensen waar anderen dat niet kunnen.
Deze 7 levels geven je een soort gps doorheen elk groeiproces.
De 7 levels zijn:

  • Dieren
  • Massa
  • Aspirant
  • Individu
  • Discipline
  • Ervaring
  • Meesterschap

Deze wetten vormen een belangrijk onderdeel van de transformatietools.
Wie inzicht heeft in de wetten zal veel gemakkelijker beslissingen kunnen nemen en vooruit kunnen komen. Een kapitaal inzicht voor jezelf en de personen die je gaat coachen.

Module 6: Terror barrier

We zijn allemaal vertrouwt met angst. Angst houdt ons tegen, steekt stokken tussen de wielen en zorgt ervoor dat we veilig in onze comfortzone blijven. Toch is de comfortzone alles behalve een veilige zone. Het is zelfs onnatuurlijk om in die comfortzone te blijven zitten. Het enige wat mensen in die zone houdt is ANGST.

Angst is een gevoel dat ons bekruipt en duizenden vormen kan aannemen. Nochtans, wie angst begrijpt en leert meesteren, weet dat angst slechts een illusie is van het onderbewustzijn.

Angst laat je alleen voelen waar je huidige grens ligt. Het is niet omdat je er nog nooit bent geweest, dat het onveilig hoeft te zijn. Deze training laat je inzien hoe je best met angst kunt omgaan, hoe je angst kunt overmeesteren en hoe je angst als een katalysator kunt inschakelen. Iedereen die de terror barrier begrijpt en doorleeft, doet meer in 1 jaar dan de meeste mensen doen in 10 jaar.

Module 7: Principes en wetten van een world class business

– Elke succesvolle business hanteert gezonde principes en begrijpt – bewust of onbewust – de wetten die daarmee samen gaan. Tijdens deze dag onderzoeken we deze principes en wetten. Door een ervaringsgerichte training begrijp je wat er in je eigen business gebeurt en wat er in andere ondernemingen gebeurt. Je leert erdoor kijken, evalueren en oplossingen zoeken. Deze training vormt eveneens een gezonde basis voor iedereen die ernaar verlangt om zijn eigen business uit te bouwen. Of dat een coaching-praktijk of een andere business is, dat doet er niet toe. Business is business.

Module 8: Coaching & Leadership vaardigheden

– Wie mensen wilt leiden moet kunnen coachen. In de professionele coaching-praktijk kiest de klant het doel, maar in een organisatie of bedrijf kiest de leidinggevende vaak het doel. Maar wat het doel ook is, de ervaring leert je hoe je mensen kunt leiden naar de plaats waar ze willen komen. Leiderschap is invloed, niets meer en niets minder. Dankzij het meesteren van deze vaardigheden vergroot jij je invloed op mensen en verbeteren hun resultaten.

Module 9: De 5 levels van leiderschap

– Er zijn vele soorten leiders. Er zijn uitstekende leiders, goede leiders, slechte leiders… Wat maakt dat iemand de leiding kan nemen en mensen mee krijgt? Uiteraard zit het in de attitude van de leider. Er zijn geboren leiders met een natuurlijke flair, maar iedereen kan het leren om een zeer goed leider te zijn. Leiderschap betekent dat je invloed hebt op mensen en dat je die invloed weet in te zetten. Niet alleen voor het goed van de mens, maar voor het goed van de volledige organisatie. In deze training leren we je de levels van leiderschap en krijg je doorzicht van wat je als leider te doen staat, wil je kunnen groeien met mensen.

Module 10: Transformatietools in de praktijk

– De transformatietools die je geleerd hebt in het basic level ga je nu in de praktijk leren gebruiken. Je hebt een schatkist in je handen waarmee je mensenlevens verandert. Het is dan ook van het allergrootste belang dat je deze tools leert gebruiken in één op één-gesprekken, in je teachings, in je online lessen, bij brainstorm sessies etc. Deze transformatietools zijn het hart van de Inge Rock coaching-methode. Deze tools onderscheiden jou van duizenden andere coaches en maken je coachings tastbaar, concreet, behapbaar en transparant.
Deze wetten vormen een belangrijk onderdeel van de transformatietools.
Wie inzicht heeft in de wetten zal veel gemakkelijker beslissingen kunnen nemen en vooruit kunnen komen. Een kapitaal inzicht voor jezelf en de personen die je gaat coachen.

Module 11: Beslissingen leren nemen

– Als er iets is waar mensen alle moeite van de wereld mee hebben, dan is het beslissingen nemen. Men is bang voor de gevolgen van die beslissing. Bang dat het fout zal gaan, dat men zal falen en kritiek zal krijgen. De reden waarom mensen er zo’n moeite mee hebben is omdat ze in eerste instantie geen duidelijke visie hebben. Indien je weet wat je echt wilt, liggen de beslissingen in het verlengde van dat doel. Tijdens deze training leer je niet alleen zelf beslissingen nemen, maar leer je ook hoe je anderen naar beslissingen toe kunt leiden.

Module 12: Social media en marketing

– Wie niet op de social media-trein stapt, mist een groot deel van de moderne marketing-opportuniteiten. Jezelf doelgericht in de wereld zetten gebeurt vandaag op een heel andere manier dan 10 jaar geleden. Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn… Voor veel ondernemers te ver van hun bed, maar zo broodnodig. In deze training leer je hoe je met eenvoudige principes toch succesvol kunt zijn. We leren je de technieken en inzichten die je veel verder brengen dan berichten posten.

Module 13: Intake gesprekken

– Elke communicatie of coaching start met een allereerste gesprek. Hoe start je dat gesprek en op welke manier kun je onderzoeken of je gesprekspartner coachable is? Iedereen kan, maar dat wilt nog niet zeggen dat iedereen wil. We leren je op welke manier je kunt screenen of iemand wel degelijk vooruit wilt en klaar is om stappen te zetten.

Module 14: Emoties als GPS

– Emotionele intelligentie bepaalt 93% van de 100% resultaten die we vandaag hebben. Misschien zijn we niet tevreden met de 100% resultaten die we vandaag hebben en verlangen we ernaar om een bepaald percentage te veranderen. Zonder de ontwikkeling van onze emotionele intelligentie zullen we steeds hetzelfde resultaat hebben, of minder. Daarom zijn deze inzichten zo belangrijk. In deze training leer je hoe je je eigen emoties kunt begrijpen en hoe ze je de weg leiden naar de gewenste resultaten.

Module 15: Doorbreek de vicieuze cirkel

– In cirkels lopen, altijd hetzelfde opnieuw meemaken, steeds dezelfde fouten maken, blijven vaststeken en tonnen frustraties creëren. Als dit niet meer vertrouwd klinkt in jouw oren, dan is het zeker vertrouwd voor 90% van de mensen waarop je invloed hebt. Het is tijd om te leren hoe je de vicieuze cirkels in je leven doorbreekt. Het is tijd voor de doorbraak naar de nieuwe en gewenste resultaten.

Module 16: Bouw je zaak uit op de juiste manier – Bonustraining

– Essentiële en fundamentele principes in de zakelijke, structurele en administratieve mallemolen van een onderneming vormen het fundament van gezond en constructief ondernemen. Deze training is bedoeld voor iedereen die reeds een zaak heeft en ze wilt uitbouwen naar het volgende level.

De Live Trainingsdagen

Deel 1: Een driedaagse live opleiding waarin we je coaching-inzichten en -vaardigheden bijbrengen door middel van vele oefeningen. Bovendien leer je op deze driedaagse de diepere lagen van het menselijke denken leren begrijpen. De eerstvolgende live trainingsdagen vinden plaats op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 januari 2019 in het Holiday Inn hotel te Hasselt.

De daarop volgende live trainingen – mocht je in januari niet kunnen deelnemen – vinden plaats op maandag 8, dinsdag 9 en woensdag 10 april 2019 in het Holiday Inn hotel te Hasselt.

Deel 2: De live summit vormt het hoogtepunt van je opleiding. Gedurende twee dagen zullen je favoriete teachers je onderdompelen in de Inge Rock coaching-technieken. Alle belangrijke elementen van je coaching-carrière komen er aan bod: transformatietools, coaching in de praktijk, mindset teachings, business principes… Het is noodzakelijk om eerst de driedaagse live trainingsdagen te volgen eer je kan deelnemen aan de summit.

De prijs van deze opleiding is €3.500.00 excl BTW

Boek nu je afsprak

De eerstvolgende volgende live trainingen vinden plaats op woensdag 9, donderdag 10 en vrijdag 11 januari te Hasselt

De eerstvolgende live summit vindt plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 november te Antwerpen.

Zet vandaag je eerste stappen als coach.

Neem contact op met ons support team. Op die manier kunnen we samen bekijken wat voor jou persoonlijk de beste oplossingen zijn qua timing en betalingsmogelijkheden. Vragen kost niets en verkrijgen is de kunst.