DENK & Vergoot je invloed

Het nieuwste boek van Inge Rock voor coaches, ondernemers, leiders, directeurs…

Bestel nu je gesigneerd exemplaar.

Vergroot je invloed als leider.
“Het is de cultuur van de organisatie die de mensen ziek maakt”, hoort Inge Rock dagelijks. “Mochten we de cultuur kunnen veranderen, dan zouden mensen zich beter voelen op hun werk”. Is dat zo? De cultuur wordt gemaakt door de mensen die er werken. Het is net de som van de attitude van de mensen die de cultuur van een organisatie bepaalt. Ben je niet tevreden met de cultuur van de organisatie, dan moet je naar de basis: het denken.
“Everything rises and falls on leadership”. Toch bedoelen beiden uitspraken hetzelfde: indien het leiderschap niet deugt, deugt er niets. Goede medewerkers zullen het hazenpad kiezen en resultaten zullen uit elkaar brokkelen. Maar heb je nieuw en constructief leiderschap, dan verandert de invloed op elke individu en creëer je een positieve cultuur. Vanuit die cultuur creëer je een ongelimiteerde groep en voorspelbare resultaten. Het bedrijf, de organisatie, de school, de vereniging en het gezin staan of vallen naargelang het leiderschap.

In dit boek brengt Inge je duidelijke en gestructureerde inzichten over je manier van denken als leider, je perceptie op je teamleden, het ontwaken van het potentieel van je teamleden en de belangrijkste leiderschapsprincipes.

Dit boek werd gemaakt voor jou: de leider, de coach, de zaakvoerder. Vergroot je invloed en je verbetert je resultaten.

Leverbaar vanaf 1 oktober 2017. Bestel je gesigneerde exemplaar nu via de shop

Prijs € 19,95 incl. 6% BTW

Uitsluitend verkrijgbaar via onze webshop.