Boek Inge als spreker en trainer

Inge Rock behoort tot een van de meest inspirerende sprekers en teachers in België en reeds ver daarbuiten. Ze heeft het lesgeven en spreken met de paplepel meegekregen en ze staat bekend om haar gevatte, soms confronterende uitspraken, haar dynamiek en niet te stoppen enthousiasme.
Inge als spreker boeken vergt een open mind en zin in een gezonde dosis humor.

Ben je als organisator op zoek naar een vrouw die rockt op het podium, die de energie in de zaal doet stijgen en die een inspirerende speech nalaat? Dan is Inge Rock de vrouw die jij op je podium wilt. Neem contact op via [email protected] en vermeld in je e-mail je naam, voornaam, telefoonnummer en motivatie om Inge op je podium te krijgen.
Het is Inge’s missie om mensen anders te leren denken en dat deelt ze met veel enthousiasme en liefde.

Keynotes en voorstellingen

Deze topics zijn luchtig, inspirerend en amusant. Ideaal voor een bedrijfsdag, een personeelsdag of pedagogische dag.

No bullshit

De interactieve grappige voorstelling waarin Inge de overtuigingen bloot legt die we ons alle dagen voorliegen. Samen gaan we op zoek naar de bullshit die we allemaal geloven en beidt Inge ons de inzichten om deze overtuigingen om te buigen.

= 90 minuten of 2 x 60 minuten

Training voor organisaties en bedrijven

Je wordt wat je denkt

Interactieve training over de werking van het denkenen en over de manier hoe je gedachten je werkelijkheid bepalen. En eye-opener die de perceptie op jezelf en je resultaten voorgoed verandert.

= Halve dag of dagtraining

DISC training

Leer elkaars gedrags-DNA en communicatiestijl beter kennen opdat je als team je communicatie kunt verbeteren. DISC is een grote eye-opener die bijdraagt tot de teamgeest,  communicatie, wederzijdse verstandhouding en samenwerking. Elke deelnemer ontvangt een DISC profiel met 11 pagina’s informatie en tips.

= Dagtraining

Stress-less

In deze workshop leert Inge de deelnemers weg te komen van de dagelijkse stress en worden er technieken aangeleerd om meer flow te creëren. We kunnen stress misschien niet voorkomen, maar we kunnen er wel mee om leren gaan. We kunnen onze gedachten leren sturen van hetgeen we niet willen naar hetgeen we wel willen. Een hands on workshop die de deelnemers bruikbare denkhandvatten biedt.

= Dagworkshop of tweedaagse workshop

Boek Inge als spreker

Neem contact op  via [email protected] om de mogelijkheden te bespreken.