Boek Inge als spreker en trainer

Inge Rock behoort tot een van de meest inspirerende sprekers en teachers in België en reeds ver daarbuiten. Ze heeft het lesgeven en spreken met de paplepel meegekregen en ze staat bekend om haar gevatte, soms confronterende uitspraken, haar dynamiek en niet te stoppen enthousiasme.
Inge als spreker boeken vergt een open mind en zin in een gezonde dosis humor.

Ben je als organisator op zoek naar een vrouw die rockt op het podium, die de energie in de zaal doet stijgen en die een inspirerende speech nalaat? Dan is Inge Rock de vrouw die jij op je podium wilt. Neem contact op via support@ingerock.be en vermeld in je e-mail je naam, voornaam, telefoonnummer en motivatie om Inge op je podium te krijgen.
Het is Inge’s missie om mensen anders te leren denken en dat deelt ze met veel enthousiasme en liefde.

Keynotes en voorstellingen

Deze topics zijn luchtig, inspirerend en amusant. Ideaal voor een bedrijfsdag, een personeelsdag of pedagogische dag.

Ik is een idioot

De komische theatervoorstelling die Inge ontelbare keren heeft gespeeld, waarin de rol van het alter ego ontmaskerd wordt.

2 x 60 minuten met een pauze van een half uur.  Er is een bepaalde vereiste qua techniek en verlichting.

No bullshit

De interactieve grappige voorstelling waarin Inge de overtuigingen bloot legt die we ons alle dagen voorliegen. Samen gaan we op zoek naar de bullshit die we allemaal geloven en beidt Inge ons de inzichten om deze overtuigingen om te buigen.

90 minuten of 2x 60 minuten

Girl power

Hilarische, interactieve voorstelling over de verschillen tussen mannelijk en vrouwelijk denken. Aan de hand van zeer herkenbare situaties neemt Inge haar publiek op sleeptouw. Mannen zijn uiteraard ook welkom in deze voorstelling. Zij zullen Inge’s bondgenoten worden.

90 minuten of 2x 60 minuten

Training voor organisaties en bedrijven:

Je wordt wat je denkt

Interactieve training over de werking van het denkenen en over de manier hoe je gedachten je werkelijkheid bepalen. En eye-opener die de perceptie op jezelf en je resultaten voorgoed verandert.

Halve dag of dagtraining

DISC training

Leer elkaars gedrags-DNA en communicatiestijl beter kennen opdat je als team je communicatie kunt verbeteren. DISC is een grote eye-opener die bijdraagt tot de teamgeest,  communicatie, wederzijdse verstandhouding en samenwerking. Elke deelnemer ontvangt een DISC profiel met 11 pagina’s informatie en tips.

Dagtraining

In flow workshop

In deze workshop leert Inge de deelnemers weg te komen van de dagelijkse stress en worden er technieken aangeleerd om meer flow te creëren. We kunnen stress misschien niet voorkomen, maar we kunnen er wel mee om leren gaan. We kunnen onze gedachten leren sturen van hetgeen we niet willen naar hetgeen we wel willen. Een hands on workshop die de deelnemers bruikbare denkhandvatten biedt.

Dagworkshop of tweedaagse workshop

Neem contact op  via support@ingerock.com om de mogelijkheden te bespreken.

Boek Inge als spreker