Premium Lifestyle Club + 2017-04-19T11:52:01+02:00

Zoek jij de Premium Lifestyle Club pagina?

Klik dan op het logo hieronder.

People in PLC

De Premium Lifestyle Club + voor de rest van je leven

Ben je op zoek naar de antwoorden op de vragen die je je reeds lang stelt? Meestal komen we pas tot het bewustzijn dat we nieuwe antwoorden nodig hebben wanneer we met onze rug tegen de muur staan. Waar je vandaag ook bent of wat je situatie ook is, je hebt nieuwe inzichten nodig om nieuwe resultaten te kunnen creëren. Een buitengewoon leven onstaat niet uit gewone ideeën.

Voor wie is de Premium Lifestyle Club + bestemd?

De Premium Lifestyle Club is tot stand gekomen om je antwoorden te geven op je essentiële levensvragen. Vragen die ontstonden vanuit de pijn van een echtscheiding of relatiebreuk, een ontslag, een faillissement, een familieruzie, een burnout of depressie, een ziekte… We hebben er allemaal mee te maken en zij die denken dat deze Premium Club bestaat om zielepoten te helpen, is verkeerd. Deze Premium Club is er voor gelijkgestemde mensen die vooruit willen, die niet bij de pakken willen blijven zitten en die van hun leven een meesterwerk willen maken. Voor jou dus! Ook al heeft een uitdaging in je leven voor een keerpunt gezorgd, je bent vastberaden om vooruit te gaan èn te slagen. Vanuit haar eigen ervaring geeft de Masters je de inzichten die haar hebben geholpen om zeer succesvol te worden. Samen brengen ze die basisinzichten uit naar verschillende levensdomeinen zoals communicatie, gezondheid, familie en relaties.

Wat leer je in de Premium Lifestyle Club +?

Inge heeft alle basisinzichten gebundeld die je nodig hebt om te slagen. Daarom is het belangrijk dat je anders leert denken. Eens je je denken verandert zal je uitkomst beter worden. Deze universele wet geldt voor iedereen. We worden datgene waar we het meest aan denken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

 • Werking van de menselijke geest
 • Het begrijpen en sturen van emoties
 • Het veranderen van gewoonten en overtuigingen
 • De wetten van creatie zodat je je resultaten verandert
 • Methoden om je omstandigheden te veranderen
 • Wat je werkelijk wilt in het leven
 • Verschillen tussen mannen en vrouwen
 • Meer zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld ontwikkelen
 • Het ontwikkelen van een liefdevolle relatie
 • Succesvol leren communiceren
 • Een gezonde geest in een gezond lichaam
 • Principes voor ouders en nieuw samengestelde gezinnen

Wat is een Premium Club?

De Club is ontstaan omdat Inge mensen wilt samenbrengen rond verschillende thema’s. Naast het feit dat deze mensen van mekaar leren tijdens de trainingsdagen worden ze ook een hechte groep van positief ingestelde vrienden. In de Premium Lifestyle Club is er geen plaats voor mensen die het leven als een last ervaren. Voor onze Clubleden is het leven ‘premium’, vooraanstaand. We zijn ervan overtuigd dat je je geluk zelf creëert en dat zowel de opleiding als de community hierbij toe bijdragen. In de Premium Lifestyle Club ontstaan vriendschappen voor het leven!

Levenslang!

Vrienden voor het leven haal je niet uit mekaar. Dus, eens je lid bent van de Club, blijf je dat voor het leven. Het is een onbetaalbaar geschenk! Je kunt niet alleen trainingen blijven volgen, maar je blijft ook verbonden met een groep mensen die mekaar naar waarde schatten, helpen en inspireren om beter te worden. Bovendien gunnen we je partner, die onder hetzelfde dak woont, dezelfde training zonder meerkost. Samen leven is samen groeien en samen groeien is samen gelukkig zijn.

BONUS EXTRA

Bovendien gunnen we je een extra bonus. Rosetta Alessi geeft je als bonus de training “Houden van jezelf”. Dit betekent 6 extra trainingsavonden van telkens 3 uren waarin je je zelfbeeld, je zelfvertrouwen, je daadkracht, je gezondheid, je attitude, je relaties en je enthousiasme verhoogt. Wij geven je deze training CADEAU!

Start nu!

Gun jezelf dit lidmaatschap en blijf levenslang lid van deze positieve familie. Bezorg ons je gegevens en een programma-coördinator neemt spoedig contact met je op. Vermeld alstublieft je naam, je e-mailadres, je mobiele telefoonnummer en het tijdstip waarop je gebeld wilt worden (voormiddag, namiddag of avond). Dankjewel voor al het vertrouwen.

Contacteer ons voor meer info