PREMIUM COACHING ACADEMY

Word top coach. Schrijf je nu in!

Hou je van mensen?

Droom je ervan om net zoals Inge Rock mensen te inspireren?

Komen mensen steeds naar je toe om goede raad?

Dan schuilt er waarschijnlijk een coach in jou.

Help mee om deze wereld net dat beetje mooier te maken.

Ontstaan van het Coaching Academy

Toen Inge Rock acht jaar geleden als eerste life success consultant in België haar business startte had ze niet durven dromen dat het zo’n vaart zou nemen. In amper een jaar tijd zat haar agenda overvol met coaching afspraken en kwam ze met haar hoofd tegen het spreekwoordelijke glazen plafond terecht. Dat was het moment dat ze zich realiseerde dat ze een team nodig had. De Coaching Academy werd geboren en het werd een groot succes. Later veranderde de naam in Rock Team omdat de coaches als team fantastisch werk in de wereld zetten en omdat er veel meer aangeleerd wordt dan alleen maar coaching. Ondertussen zijn er teamleden verspreid over heel Europa en zelfs in de Verenigde Staten van Amerika. De wereld kan nooit Rock Teamleden genoeg hebben!

De andere coaching opleiding

De Coaching Academy opleidingen zijn uniek in de wereld. Inge combineert er de klassieke coachingtechnieken en –inzichten met teachings en leermethoden die niemand anders brengt. In het Rock Team leer je veel verder dan alleen maar coachen. Mensen, willen vooruit en willen resultaat, liefst gisteren. Daarom krijg je in het Rock Team een geconcentreerde en zeer to the point opleiding waar je meteen aan de slag gaat. Inge weet dat ervaring je beste teacher zal zijn. Daarom zorgen we voor coaching- en teachingervaringen die je veel sneller vooruit brengen dan in om het even welke andere opleiding. Bovendien blijf je een Rock Team lid voor het leven verbonden met college-coaches en Inge Rock zelf.

Je eigen specialiteit

Als coach heb je een eigen identiteit, persoonlijkheid, stijl en specialiteit. In het Coaching Academy vindt elke coach zijn eigen weg. Inge Rock is een meester in het ontwikkelen van jouw eigen niche. Ze ziet heel snel wat jij voor jezelf niet kunt zien. Ze haalt het beste in je naar boven, opdat jij hetzelfde zou kunnen doen met anderen.

Vanaf level 2 (na je basisopleiding) kies je je eigen specialiteit die je op level 3 ontwikkelt tot een eigen identiteit en desgewenst een gespecialiseerde coaching business. We helpen je graag bij het maken van deze keuze.

De volgende basisopleiding vindt binnenkort plaats:

Data van de volgende opleiding in de Rock Academy te Diest en Brugge kan je onderaan deze pagina vinden.
Onderwerpen die aan bod komen:

  • Kennis van de menselijke geest
  • De werking van het bewustzijn en het onderbewustzijn
  • Basis coachingprincipes en modellen
  • Principes van verandering
  • Basisopleiding omtrent de universele wetten van creatie
  • De terror barrier
  • De 7 levels van bewustzijn
  • Mastermind principes en teachingprincipes
  • Intake gesprekken

Eens je het eerste level van de opleiding voltooid hebt en het examen succesvol hebt afgelegd, heb je de mogelijkheid om naar het volgende level door te groeien.

De opleiding bestaat uit drie verschillende levels:

1.    Basic Team opleiding met het accent op LEARN, het vergaren van kennis en vaardigheden

2.    Advanced Team opleiding waar alle aandacht gaat naar LIFT, het leren toepassen van wat je leerde in level 1

3.    Executive Team opleiding waar de nadruk ligt op LEADhet leiden en uitbouwen van je eigen coaching & teaching carrière

Je kunt ook meteen voor alle drie opleidingslevels registreren. Indien je voor de drie levels kiest, hebben we nog een paar prachtige geschenken voor je in petto.

Eens je geregistreerd bent voor de 3 opleidingslevels kan je eveneens deelnemen aan de bijzondere opleidingen voor het project “Een hart voor leerkrachten”. De beste coaches worden ingezet in de scholen en bedrijven om er mensen te trainen. Een unieke kans die uitsluitend de Coaching Academy je kan bieden.

Vul het onderstaande formulier en een programma-coördinator neemt spoedig contact met je op. Vermeld alstublieft je naam, je e-mailadres, je mobiele telefoonnummer en het tijdstip waarop je gebeld wilt worden (voormiddag, namiddag of avond).