FACULTEIT 1

Leer jezelf coachen en leid je eigen leven

Wie zichzelf kan coachen heeft enerzijds de sleutel tot zelfbevrijding in de handen en weet anderzijds steeds zijn eigen dromen te realiseren.

Mensen die zichzelf kunnen coachen zijn mensen met een verhoogd bewustzijn.

Over het programma

De Club voor Zelf-Coaching is een opleiding voor particulieren die van hun leven een meesterwerk willen maken. Het is een intense opleiding die niet alleen kennis en inzichten verschaft, maar je ook in de ervaring zet, zodat je de inzichten meteen kunt toepassen.

Dit is voor mensen die aan zichzelf willen werken en die een methode willen leren, waar ze baat bij hebben voor de rest van hun leven. In de Club leer je jezelf coachen.
Het betreft een combinatie van online trainingsmodules, live support webinars, live online zelf-coaching praktijk en live trainingsdagen.

Voor wie is The Club bestemd?

Voor iedere persoon die zichzelf wilt ontwikkelen en zichzelf wilt leren coachen.

Je bent iemand die honger heeft naar kennis en die gebeten is door de wereld van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Je hebt een droom en je bent vastberaden deze om te zetten in realiteit.

Je wilt jezelf graag leren coachen, omdat je beseft dat je dan nooit nog een coach nodig zult hebben.

Wie zichzelf kan coachen heeft de sleutel tot zelfbevrijding in de handen. Wat het leven jou ook biedt, je weet elke uitdaging te meesteren, indien je jezelf kunt coachen.

Wie word je dankzij the Club?

 • Je leert jezelf veel beter kennen, op een manier waar jij je niet bewust van bent
 • Je hebt duidelijkheid in je manier van denken, je emoties en je gevoelens
 • Je kunt gemakkelijk beslissingen nemen
 • Je kunt je eigen gedrag en gewoonten veranderen
 • Je verhoogt je bewustzijn, je zelfvertrouwen, je zelfbeeld en je zelfrespect
 • Je verlaagt je stress met 80%
 • Je weet exact wat je wilt en je hebt de visie
 • Je kunt elk obstakel en elk probleem aan
 • Je wordt liever en gelukkiger
 • Je kunt beter en rustiger communiceren
 • Je wordt veel creatiever
 • Je creëert positieve resultaten
 • Je weet hoe je je dromen omzet in realiteit
 • Je maakt deel uit van een mooie, positieve community van gelijkgestemde mensen
 • Je kunt jezelf motiveren en je hebt tonnen daadkracht

De Inge Rock Zelf-Coaching Methode

De Inge Rock Zelf-Coaching methode werd duizenden keren getest met bewezen resultaten.

Het model bied je de mogelijkheid om jezelf te coachen, via de invalshoek die nodig is:

 • Je gedachten veranderen en bijsturen
 • Je emoties en gevoelens begrijpen en veranderen
 • De juiste beslissingen nemen
 • Je gewoontes en gedrag veranderen
 • Je resultaten evalueren en verbeteren
 • Je ervaringen op de juiste manier als feedback evalueren

Het Inge Rock Zelf-Coaching model geeft jou de dagelijkse mentale kracht die je nodig hebt.

Programma inhoud

Hoe gaat dit praktisch?

We begeleiden jou via verschillende systemen.

 1. De online training is 24/7 beschikbaar. Dankzij de teachings op het studentenplatform kan je stap voor stap de opleiding doorlopen. Alle teaching inhoud is continue beschikbaar en je kan de inhoud zo vaak bekijken als je wilt.
 2. De online live praktijkklas. Nadat je de mindset online hebt gevolgd, stap je in een praktijkklas van maximum 6 studenten. Gedurende 3 maanden ga je met je klas de Inge Rock zelf-coaching methode stap voor stap bestuderen en oefenen. Dit met de begeleiding van een zeer ervaren coaching mentor.
 3. De teaching webinars. We ondersteunen je via wekelijkse webinars. We geven jou verschillende teaching webinars. Zo blijf je elke week bijleren en worden al je vragen beantwoord.
 4. De coaching retreat. We verwachten jou op de coaching retreat. Deze drie online live dagen zijn een belangrijk onderdeel in jouw opleiding, met nieuwe teachings en massa’s praktijk. Twee maal per jaar verwelkomen we jou op de coaching retreat.
 5. De Club nights. Twee keer per kaar komen alle studenten samen tijdens een Club night, waar we in een ongedwongen sfeer een inspirerende film kijken, bespreken en ervan leren.
 6. 5 power coachings van 20 minuten als extra support. Je hebt recht op 5 persoonlijke coachings van 20 minuten met een mind expert uit het Inge Rock team. Deze coaches vinden online, maar live plaats uiteraard, volgens afspraak.
DOWNLOAD DE ALGEMENE BROCHURE

Alles wat je nodig hebt in één programma

The Club biedt je alles wat je nodig hebt om zelf te slagen.

Wil je je eigen mindset versterken? You got it!

Wil je jezelf leren coachen zodat je nooit meer vastloopt in het leven? You got it!

Wil je meer zelfvertrouwen ontwikkelen? You got it!

Wil je je leven kunnen bepalen en vrij zijn? You got it!

Wil je het komende jaar doorgroeien en je doelen behalen? You got it!

Wanneer en hoe kan je starten?

Je kunt meteen starten. Er is geen bepaalde instapdatum. Je start wanneer je er klaar voor bent. Via een intake gesprek met een programma-coördinator zorgen we ervoor dat we jou op de best mogelijke manier van start kunnen laten gaan. Laat ons samen bekijken wat de Club voor jou kan betekenen.
Dit is voor mensen die het heft in eigen handen willen nemen, in plaats van afhankelijk te zijn van de wereld waarin we leven. Herken je jezelf hierin, dan spreken we heel graag met je en gaan we jouw mogelijkheden bekijken.

Heb je vragen over het programma, aarzel niet om ons te contacteren via [email protected] We willen immers dat je je goed voelt bij deze beslissing.

Maak vrijblijvend een afspraak

Laat ons samen bekijken wat the Club voor jou kan betekenen.

“Alles wat we willen, zit reeds in ons. Sinds ik bij de Inge Rock Academy ben, is mijn leven drastisch veranderd in de positieve zin. Ik heb geleerd om mijn authentieke IK te leven en er van te houden. Elke dag opnieuw ben ik zo ontzettend dankbaar voor alles wat ik bijleer over heel het denkproces en als gevolg ook over mijn échte zelf. Wat het zo speciaal maakt voor mij is dat mijn transformatie mogelijk is dankzij de oprecht warme en liefdevolle steun van alle mensen binnen de Academy. Zo heb ik mijn ware zelf durven tonen en zijn: zo leef ik voluit. Elke dag opnieuw.”

– Tiziana Romagnoli

“De trainingen bij Inge Rock waren voor mij een hele oogopener en professioneel gegeven, dankzij de kleine groepjes waarin je training kreeg waren ze heel persoonlijk en met confidentialiteit. Het was telkens een plezier om naar de trainingen te komen en zoveel positieve mensen te leren kennen. Inge Rock heeft de juiste specialisten op elk specifiek terrein zodat jij direct kan geholpen worden met jouw uitdagingen op dat ogenblik.”

– Ellen Tournois

Coach jezelf en je creëert je eigen vrijheid.

Neem contact op met ons support team. Op die manier kunnen we samen bekijken wat voor jou persoonlijk de beste oplossingen zijn qua timing en betalingsmogelijkheden. Vragen kost niets en verkrijgen is de kunst.

CONTACTEER SUPPORT