TURNING POINT RETREAT 2017-03-30T09:58:09+02:00

Keer je leven om!

Wanneer? 03, 04 en 05 juli 2017

Een diepe duik in een bad vol mogelijkheden

Deze driedaagse workshop zal letterlijk je leven veranderen. Topteachers Inge Rock en Paul Martinelli laten je marineren in een bad vol mogelijkheden. Dankzij het unieke samenspel tussen teachings en ervaring kom je zoveel meer over jezelf te weten. Nergens ter wereld vind je zo’n unieke, intensieve en effectieve workshop.
Deze workshop loopt ondertussen ook in Polen, Roemenië en de Verenigde Staten.
 
Sta je op een keerpunt in je leven? Dan is DIT je volgende stap!

 

Wat leer je zoal in deze retreat?

 • Je leert te bepalen wat je wilt
 • Je leert je droom te kristalliseren
 • Je leert te begrijpen hoe alles in dit universum tot stand komt
 • Je leert een kant kennen van jezelf waar je je niet bewust van was
 • Je leert je mogelijkheden in kaart te brengen
 • Je komt los van je huidige omstandigheden, waardoor je perspectief ontwikkelt
 • Je leert wat de nummer één oorzaak is van alle ellende
 • Je leert weer vertrouwen te hebben in anderen
 • Je leert hoe je gedachten je werkelijkheid bepalen
 • Je leert vergiffenis schenken, ook aan jezelf

 

 
Toen ik op zondag aankwam was ik erg sceptisch en achterdochtig om te ontdekken wat ik voor mijn geld zou krijgen. Ik wilde wel eens weten welke “speech” meer dan € 1000 waard is. Vandaag echter, wil ik Inge en Paul danken uit de grond van mijn hart. Ik was op zoek naar een oplossing die 1 miljoen euro waard is: de manier om met mijn verleden af te rekenen. Ik heb DE oplossing gevonden en het mooie van de zaak is, dat het de beste investering ooit is geweest. DANK JE!”
Christine uit Leuven

 

 

Hoe ziet deze driedaagse eruit?

 • De volgende Turning Point Retreat vindt plaats op 03, 04 en 05 juli 2017.
 • Je wordt op 03 juli om 8.30 uur verwacht en de driedaagse eindigt op de 5de omstreeks 17 uur.
 • Je verblijft in een eigen persoonlijke kamer, tenzij je samen met je partner of kind (+16j) inschrijft. Dan delen jullie uiteraard de kamer.
 • De retreat bestaat uit de drie workshopdagen en twee overnachtingen. De overnachtingen boeken wij voor je en worden eenvoudig aangerekend. Na inschrijving ontvang je van ons alle details.
 • Heb je specifieke voedingswensen of ben je beperkt in je mobiliteit, dan houden wij hier graag rekening mee. Wat de outdoor activiteiten betreft, er zijn geen extreem belastende activiteiten. Indien je geen zware kwetsuren hebt, kan je alle activiteiten mee doen. Aarzel niet om ons te contacteren, mocht je hier omtrent vragen of twijfels hebben.
 • Hou er rekening mee dat Paul’s teachings in het Engels plaatsvinden, maar dat Paul zéér duidelijk en makkelijk te begrijpen Engels spreekt. Inge teacht in het Nederlands, zowel als in het Engels.

BOEK NU MET UITZONDERLIJKE VOORWAARDEN: Breng je partner of je kind (+16j) mee. We geven de tweede persoon 50% korting!

Wil je meer informatie betreffende onze Turning Point Retreat, gelieve dan op het vakje hieronder te klikken. Vul alstublieft je naam, je e-mailadres, je mobiele telefoonnummer en het gewenste tijdstip in (voormiddag, namiddag of avond). Eén van onze programma-coördinators neemt spoedig contact met je op.

RESERVEER UW PLAATS
Ik had me ingeschreven voor de Turning Point Retreat, niet wetende wat me te wachten stond. Het werd de meest onvergetelijke driedaagse ervaring uit mijn leven. Door mijn werk ben ik gewoon op dagelijkse basis steeds met andere mensen in een team te werken. Maar dit was gewoon sensationeel. De eenheid, de verbondenheid…ik heb nog nooit zoveel liefde gevoeld van vreemde mensen, die je nauwelijks kennen, en die je hun verhaal toevertrouwen. Op de tweede dag, na het parcours buiten, besefte ik hoe eenzaam ik moet geweest zijn, ook al had ik zo een druk leven. Steeds presteren, nooit stilstaan en ten volle genieten van de mensen om je heen. Nooit je gevoelens tonen, steeds maar doorgaan. Ik ben thuisgekomen en heb al mijn beste vrienden gebeld en hen laten weten hoeveel ze voor me betekenen. Ook mijn zonen hebben kunnen genieten van extra knuffels. Time has come to enjoy life!
Michèle uit Boom

JA, Ik wil meer weten over Turning Point Retreat