Teacher – Leader

Als kind van twee leerkrachten, kreeg Inge het lesgeven, inspireren en motiveren met de paplepel ingegeven. Het was dan ook vanzelfsprekend dat ze voor een pedagogisch diploma koos. In de jaren ’80 waren de jobs als leerkracht schaars en kwam ze in een job terecht als sales manager en trainer bij de Lancaster Group. Eindelijk kon Inge weer lesgeven!
Dankzij haar pedagogisch diploma en de 20 jaren ervaring in het opleiden van mensen op gebied van leiderschap, communicatie en verkoop, werd het fundament gelegd voor haar vaardigheden als coach.

Ik heb mezelf nooit als een leider gezien, tot ik mijn vriend John Maxwell hoorde zeggen: “Leiderschap is invloed, niets meer niets minder” – Inge Rock

Toen Inge meer psychologie en persoonlijke ontwikkeling ging studeren, realiseerde ze zich steeds sterker dat er een enorme afstand ligt tussen “willen” en “bereiken”, tussen “idee” en “resultaat”. Maar als men de werking en de mogelijkheden van de geest begrijpt, als men emoties juist weet te interpreteren plus de juiste beslissingen neemt die dienen genomen te worden, is werkelijk alles mogelijk!
Toch was het pas toen Inge met de groten der aarde, zoals Bob Proctor, John C. Maxwell en Paul Martinelli, ging samenwerken, dat de hele puzzel in elkaar viel. Zij gaven haar de wijsheid die ze nodig had om haar vaardigheden in pasklare en doelgerichte programma’s om te zetten. Haar opleidingen in de Verenigde Staten betekenen de kroon op jaren intensief studeren en evolueren. Zij mag de grote meesters der aarde zoals Paul Martinelli, Bob Proctor, Mary Morrissey, Les Brown, John Maxwell en Nick Vujicic tot haar collega’s noemen.
Inge groeide uit tot één van ‘s werelds beste coaches, teachers en sprekers. Zo mocht ze de Torchbearer award, voor haar uitmuntende prestaties in ontvangst nemen.

Boek Inge als spreker en geef je event een energy boost