Voorstellingen

Dankzij haar coaching ervaring met sommige van de meest succesvolle stand-upcomedians in Vlaanderen, kreeg Inge de theatermicrobe te pakken. Haar vader heeft steeds toneel gespeeld en haar moeder heeft operette gezongen, maar Inge zelf had nooit op een planken vloer gestaan. Sinds haar drieëntwintigste heeft Inge les gegeven en groepen van honderden mensen toegesproken, maar op een theatervloer daarentegen… Het daagde haar uit.
Door haar inzichten in de werking van de menselijke geest begreep Inge maar al te goed wat een theateromgeving voor haar werk zou kunnen betekenen.
In de gezellige en comfortabele omgeving van het theater zou ze haar confronterende en buiten-de-box ideeën kunnen overbrengen zonder weerstand op te roepen bij het publiek. Toeschouwers zouden zich amuseren, zich goed voelen, maar ze zouden ook kennis en inzichten meekrijgen. Ze zouden geïnspireerd worden en hun bewustzijn zou groeien.
Bovendien, indien je humor gebruikt om je boodschap over te brengen, beklijft je boodschap en wordt het inzicht onmiddellijk toegelaten door je onderbewustzijn.
Net zoals marketeers het onderbewustzijn van de mens weten te bespelen om hen onbewust tot kopen aan te zetten, weet Inge maar al te goed hoe ze mensen kan inspireren tot zelfinzicht, bewustzijn, verandering en actie.

Leren lachen met jezelf is de sleutel naar persoonlijke groei. Eens je met jezelf kunt lachen, is er geen plaats meer voor ego. – Inge Rock

In 2010 ging Inge een samenwerking aan met theatermaker en tekstschrijver Peter Perceval. Dit resulteerde in twee succesvolle theatervoorstellingen:

  1. Ik is een idioot
    In het najaar van 2010 lanceerde Inge haar theatervoorstelling “IK is een idioot”. Ze gebruikte haar eigen ego om het publiek te laten kennismaken met hun ego. Hilarisch en mega herkenbaar.
    Inge speelde deze voorstelling 10 keer en bereikte meer dan 5000 toeschouwers.
  2. Leve de liefde
    Op 12 januari 2013 ging deze theatervoorstelling in première. Naast haar “Leve de liefde” boek bracht Inge pasklare relatietips tot bij het publiek aan de hand van het verhaal van Dirk en Rita die er zelf een potje van maakten.
    Leve de liefde stond 12 keer op affiche en bereikte meer dan 6000 mensen.
Boek Inge als spreker en geef je event een energy boost